ברוכים הבאים

יום שלישי, 15 בינואר 2019

דג לוקוס • 2 מתכונים טעימים וסופר מומלצים מתכון 2

למשקיענים: קציצות דג לוקוס ברוטב עגבניות




עוד מנה שמשגעת את כל מי שטועם אותה היא מנת קציצות הלוקוס. את הקציצות הללו ניתן לאכול גם לאחר טיגון (מבלי לבשלן ברוטב), אבל אתם פשוט חייבים לנסות אותן בתוך רוטב עגבניות שכל-כך מחמיא להן!

מצרכים:

לקציצות

  • 500 גרם דג לוקוס טחון
  • תפוח אדמה מגורר
  • בצל בינוני מטוגן
  • ביצה שלמה
  • 1/3 כוס פירורי לחם (או קמח מצה)
  • חופן פטרוזיליה קצוצה
  • חופן כוסברה קצוצה
  • כף פפריקה
  • מלח ופלפל לפי הטעם

לרוטב


  • בצל בינוני קצוץ
  • 2 שיני שום כתושות
  • חבילת רסק עגבניות קטנה
  • 2 כוסות מים
  • 1/2 כפית תבלין גריל עוף
  • 1/4 כפית כורכום
  • 1 כפית סוכר
  • 1/4 כפית אבקת מרק עוף
  • מלח ופלפל לפי הטעם

הוראות הכנה

  1. תחילה נכין את תערובת הקציצות ע”י ערבוב כל מצרכי הקציצות לתערובת אחידה.
  2. נכין מגש גדול ועליו נסדר את הקציצות שלנו. נעביר את מגש הקציצות למקרר למשך שעה.
  3. בסיר גדול נטגן בצל ושום. נוסיף רסק עגבניות ואת שאר מצרכי הרוטב ונביא לרתיחה, ננמיך ללהבה בינונית-נמוכה ונוסיף את קציצות הדגים.
  4. חשוב לוודא שהרוטב יכסה עד 3/4 גובה הקציצות.
  5. נבשל את הקציצות ברוטב למשך 20 דקות, עד שהקציצות מוכנות. נקשט בפטרוזיליה ונגיש לצד חלה טרייה.

רשת חברתית למתכונים. כל הזכויות שמורות © 2018.


https://www.foodisgood.co.il/general/grouper-recipes/



זה אתר הטוב ביותר  של שירים בכל סגנונות  כדי לכם להיכנס אליו על תחמיצו הזדמנות של פעם בחיים 


http://remix-2017-2018.blogspot.com/



קישור של הפייסבוק





תמונת פתיחה של האתר  בפייסבוק


    אין תגובות:

    הוסף רשומת תגובה