פסטה מדהימה עם רוטב עגבניות ביתי שאי אפשר להפסיק להכין
מרכיביםלפסטה1 חבילה ספגטי מספר 5 של ברילהתיבול לרוטב העגבניות1 יחידה מלח ופלפל שחור - לפי הטעםלרוטב העגבניות10 שיניי שום קצוץ2 יחידות בצל לבן1 קופסא רסק עגבניות קטן (100 גרם)2 כוסות מים רותחים5 יחידות עגבניות קלופותלקישוט2 כפות פטרוזיליה קצוצה
אופן ההכנה1לבשל חבילה ספגטי (אני השתמשתי במספר 5 של ברילה - הם דקים, אבל לא מדיי) לפי הוראות יצרן. . 2לקלף את העגבניות ולחתוך אותן לקוביות קטנות, לקצוץ את הבצל ואת שיני השום. לטגן במחבת על אש גבוהה את השום והבצל עד שהבצל נהיה שקוף , בערך 5 דקות , ואז להוסיף את קוביות העגבניות - למעוך עם המועך של המטבוחה ואחרי כ-5 דקות להוסיף קופסה קטנה של רסק עגבניות (100 גרם) ואת המים הרותחים - לערבב טוב וכשהרוטב מבעבע לתבל במלח ופלפל שחור לפי הטעם. לערבב שוב אחרי שמוסיפים את התבלינים .3כשהרוטב מבעבע להוסיף את הספגטי למחבת - לערבב , לתת לו כשתי דקות ולכבות את האש. מלמעלה פיזרתי ממש מעט פטרוזיליה קצוצה בשביל הצבע. להגיש בצלחות וגם שם לפזר קצת פטרוזיליה קצוצה ! בתאבון :) .
אופן ההכנה1לבשל חבילה ספגטי (אני השתמשתי במספר 5 של ברילה - הם דקים, אבל לא מדיי) לפי הוראות יצרן. . 2לקלף את העגבניות ולחתוך אותן לקוביות קטנות, לקצוץ את הבצל ואת שיני השום. לטגן במחבת על אש גבוהה את השום והבצל עד שהבצל נהיה שקוף , בערך 5 דקות , ואז להוסיף את קוביות העגבניות - למעוך עם המועך של המטבוחה ואחרי כ-5 דקות להוסיף קופסה קטנה של רסק עגבניות (100 גרם) ואת המים הרותחים - לערבב טוב וכשהרוטב מבעבע לתבל במלח ופלפל שחור לפי הטעם. לערבב שוב אחרי שמוסיפים את התבלינים .3כשהרוטב מבעבע להוסיף את הספגטי למחבת - לערבב , לתת לו כשתי דקות ולכבות את האש. מלמעלה פיזרתי ממש מעט פטרוזיליה קצוצה בשביל הצבע. להגיש בצלחות וגם שם לפזר קצת פטרוזיליה קצוצה ! בתאבון :) .
תמונת פתיחה של האתר בפייסבוק
קישור של הפייסבוק
זה אתר הטוב ביותר של שירים בכל סגנונות כדי לכם להיכנס אליו על תחמיצו הזדמנות של פעם בחיים
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה