ברוכים הבאים

יום שלישי, 8 בינואר 2019

מתכון לדגים שיקפיץ לכם את השבת: חריימה מדג בורי

רוצה לגוון את מנת הדג השבתית? כשאת מארחת, אוהבת להכין 'שני סוגים'? • מתכון קצת שונה – חריימה, מדג בורי • באדיבות 'קפה יפו' בשוק הפשפשים

 המצרכים הדרושים:


כף וחצי שום כתוש
6 גמבות
2 דגי בורי פרוסים לפרוסות
צרור כוסברה
500 גרם חומוס קפוא (שקית קטנה קפואה)
מלח, פלפל, פפריקה מתוקה ומעט כמון – לפי הטעם.

הוראות ההכנה:

מחממים שמן בסיר, מוסיפים את הפלפלים ומערבבים.

• כאשר הפלפלים מתחילים להזיע מוסיפים שום פרוס.

• ממשיכים לערבב ומקטינים את האש. המטרה שלנו שהפלפלים יוציאו את הנוזלים ויספקו לנו רוטב. אם נראה לכם שהפלפלים קצת 'יבשים' ניתן להוסיף מעט מים.

• בסיר מקביל מבשלים את גרגירי החומוס במים עד שהם רכים. מסננים ושומרים בצד.

• כאשר הפלפלים שלנו רכים והוציאו את הנוזלים שלהם מוסיפים 

תבלינים.

• מוסיפים את הכוסברה קצוצה.

• מוסיפים את החומוסים.

• מערבבים וטועמים.

• מוסיפים תבלינים לפי הטעם.

• מכניסים את הדגים פנימה ומשקיעים אותם ברוטב.

• מכסים ושמים על אש קטנה ל-10 דקות.

• מכבים את האש וממתינים עוד 10-15 דקות עם סיר מכוסה.

• מפזרים קצת כוסברה טרייה לפני ההגשה.


כל הזכויות שמורות   © 2019 חרדים10






תמונת פתיחה של האתר  בפייסבוק















קישור של הפייסבוק












זה אתר הטוב ביותר  של שירים בכל סגנונות  כדי לכם להיכנס אליו 

על תחמיצו הזדמנות של פעם בחיים





אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה