ברוכים הבאים

יום שני, 21 בינואר 2019

ספגטי ברוטב עגבניות “סבתא” בסיר אחד

מתכון לספגטי הכי פשוט והכי טעים. ספגטי "סבתא" ברוטב עגבניות עם טעם של פעם שמכינים בסיר אחד בלבד. מתכון שמתאים לילדים וגם למבוגרים. ניתן להשתמש בכל סוג פסטה וליהנות מתוספת מהירה לכל ארוחה.




הוראות הכנה


את הספגטי נבשל לפי הוראות היצרן, נסנן ונשאיר בסיר כ-1/2 כוס ממי הבישול.
נוסיף לסיר הספגטי את שאר מצרכי המתכון, לפי הסדר: שום, רסק עגבניות, עגבניות מגורדות, תבלינים ושמן זית.
נערבב היטב ונבשל על אש בינונית עד לספיגת הטעמים
טיפים ושדרוגים למתכון:
להכנת המתכון ניתן להשתמש בספגטי או כל סוג פסטה אחר (פנה, פרפרים וכד'..)
להכנת ספגטי לילדים ניתן לוותר על הפפריקה החריפה.
ניתן להוסיף לסיר גם רצועות גזר בכדי להעשיר את רוטב העגבניות.
לא כדאי לוותר על הסוכר, הוא משפר מאוד את טעם רוטב העגבניות ומוריד את החומציות.

חבילת ספגטי ארוך

3 שיני שום קצוצות

1 קופסת רסק עגבניות קטנה / 2 כפות גדושות

3 עגבניות טריות מגורדות

3 כפות פפריקה אדומה מתוקה

1 כפית פפריקה אדומה חריפה (לא חובה

מלח ופלפל לפי הטעם

מעט סוכר

1/4 כוס שמן זית




זה אתר הטוב ביותר  של שירים בכל סגנונות  כדי לכם להיכנס אליו על תחמיצו הזדמנות של פעם בחיים 



תמונת פתיחה של האתר  בפייסבוק


קישור של הפייסבוק




 מגזין אוכל - רשת חברתית למתכונים. כל הזכויות שמורות 

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה