ברוכים הבאים

יום שני, 28 בינואר 2019

פסטה אדומה בסיר אחד



פסטה אדומה בסיר אחד



1המצרכים:


חצי חבילה פסטה מקמח מלא
קופסה של רוטב עגבניות לפסטה נפוליטנה 
1 כף גדושה רסק עגבניות
בצל אחד בינוני קצוץ דק
2 שיני שום גדולות מעוכות
שלוק יין לבן
מלח
פלפל שחור טחון גס
מעט סוכר
כף גדושה פטרוזיליה
מעט שמן זית
3 כוסות (200 מ"ל) מים



ההכנה:


במחבת רחבה ועמוקה שמים מעט שמן ומוסיפים את הבצל, מטגנים עד שהבצל מתרכך, מזיזים לצדדים ושמים את השום הכתוש באמצע, מטגנים כדקה עד שעולה ריח השום. (זהירות לא לשרוף). מוסיפים שלוק של יין, מגבירים אש ומבשלים כ-2 דק' עד שהאלכוהול מתאדה.
שמים את הפסטה באמצע המחבת (זה המקום הכי רחב ושם נח לה להיכנס בשלמותה). מוסיפים את קופסת רוטב העגבניות, את הרסק, המים ואת התבלינים, ומביאים לרתיחה. מוסיפים את הפטרוזיליה וממשיכים לבשל תוך כדי ערבוב מפעם לפעם, עד שכל המים מתאדים ונשאר רוטב אדום וסמיך והפסטה מוכנה. אצלי מכיוון שאני משתמשת בפסטה מקמח מלא שדורש זמן בישול ארוך יותר, לוקח כל התהליך מרגע רתיחת המים כ-15 דק'.
מגישים עם הרבה פרמזן מגורר למעלה ונהנים.





 כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל פנינה ט אלא אם צויין אחרת



תמונת פתיחה של האתר  בפייסבוק









קישור של הפייסבוק










זה אתר הטוב ביותר  של שירים בכל סגנונות  כדי לכם להיכנס אליו על תחמיצו הזדמנות של פעם בחיים



אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה