ברוכים הבאים

יום שלישי, 22 בינואר 2019

ספגטי ברוטב עגבניות חריף

ספגטי ברוטב עגבניות חריף הוסף מתכון למחברת המתכונים

מתכון לספגטי ברוטב עגבניות פיקנטי




מצרכים (4-5 מנות):



1 חבילה ספגטי (500 גרם)

חצי בצל בינוני קצוץ דק-דק

4 שיני שום כתושות

400 גרם עגבניות מרוסקות (מקופסת שימורים)

2 כפות גדושות רסק עגבניות

כוס ורבע מי בישול (*המים בהם בישלנו את הפסטה)

כף מלאה אריסה חריפה (אריסה זה ממרח פלפלים חריפים קנוי מוכן)

תיבול: כפית מלאה סוכר, כפית מלח, חצי כפית תבלין בזיליקום, רבע כפית שטוחה פלפל שחור


אופן הכנה:




-מכינים את הספגטי לפי ההוראות על גבי האריזה. שומרים כוס ורבע ממי הבישול ומעבירים את הספגטי למסננת. מזלפים מעל מעט שמן זית ומערבבים קלות בעזרת מזלג.

-מחממים סיר עם 2 כפות שמן זית ומטגנים את הבצל כ-2 דקות. מוסיפים שום כתוש ומערבבים כחצי דקה.

-מוסיפים עגבניות מרוסקות, רסק עגבניות ומי בישול ומערבבים. מבשלים כ-5 דקות.

-מוסיפים כף אריסה ומתבלים בסוכר, מלח, בזיליקום ופלפל שחור. מבשלים כ-7 דקות, טועמים ומשפרים תיבול לפי הטעם.

-יוצקים את הרוטב על הספגטי ומערבבים.

*מי שלא אוהב חריף אפשר להמיר כף אריזה בכף נוספת של רסק עגבניות.





תמונת פתיחה של האתר  בפייסבוק









קישור של הפייסבוק







זה אתר הטוב ביותר  של שירים בכל סגנונות  כדי לכם להיכנס אליו על תחמיצו הזדמנות של פעם בחיים




כל הזכויות שמורות לאתר מתכונים ב10 דקות © 2013

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה